Гей, Стефо, буди чоловіка, або Допомога правохоронітєльним органам

Автор | 14.12.2019 23:38

Гей бабо Рузя! Бічь до голови!

Докі наші рукосраки в краватках замість вбивць Павла Шеремета злапали тіко Андрія Ріффмастера (нагадаю – легендарного засновника "Даз  Машин" –  людину, що в культурній площині Нені може бути порявняна хіба що із постатями Пейджа або Хеммета) – маємо щось робити.

Тераз наш громадський обов'язок – допомогти ім. В сенсі рукоскракам, а не Хеммету та Пейджу. Ну раз вони самі не вміють – то хто ще, окрім нас? Ну дебіли вони на зарплатє. Коробкі з кардонків ліпити там вже черга стоїть як в дитсадок, до народження треба записуватися. От і ідуть в правохоронітєлі. Так шо тепер, справжній душогуб втече? Дзуські.

Но то. До справи.

Що відомо про злодія? Перше – шо він всюди і завжди в кєпкє тіпу "бейсболка", бо вона йому цвяхом до голови прибита. Друге – шо в нього чорна майка з "характерним принтом". Принт може бути який завгодно, але – і то важливоо! – характерниий. Хвутболку теж знять ніззя, бо той принт – знак чортів, приліплюєії до тіла як печатка. Третє – що він барадатий. Побрицця він не може, бо йому пороблено, і лезо о пику ламається. Тіко свяченим сріблом можно побрити, але він його до рук не бере, бо пече.

Іще – але то вже цілком таємно! – очі в нього палають несамовитою люттю та жагою вбивства. Там де він подивицця – трава не росте, а пєнсіонєри – заїкацця.

В опщем, по такому описанію злапати його справа нескладна, а ті рапідаси (то не ругатєльство, похідне від "підарасів", а від rapide, що значить "швидко" по французськи – Фіфі вчить мене помалу бусурманським словам) з прокуратури та МВД тіко справу тягнуть, щоб більше зарплати наполучать за марно згаяний час.

Першими до справи взялися, як то водиться, дівчата. На слід вовколаки вийшли:

Fifi Bristoche

Irena Panarina

Я сказав – ніхуясібе! Вже бабів треба доганять у кримінальному розшуку! А я? І теж пішов полювать жеводанського людожера, звіряючись з опєратівкою. І опа!

Все сходиться. Кєпка є. Майка із дуже специфічном принтом присутня. Погляд не видно, але пересічна людина очі в нашій війльній країні очі не ховає, а вирячає, щоби всі бачили, шо "я не за Зєлєнського галасувавав, а проти Парашенко" – і не люди пиздили умствєнно отсталово. А то шо борода не того коліру – то слідчі по справі Ріффа запевнюють, що та сатана може за добу набрати або скинути майже чверть центнера ваги, перетворившись із пухнастіка в сухого як дрюк сарджа ССО. Приводячи у доказ фотографії. То що йому бороду помінять? Тіко сказать "ені бені раба" і мислєнно ляснуть хвостом. Оскільки мене в ЖЖ заєбанено, то тег #freeRiffmaster

Так шо долучуйтесь до загону. Звірюка від нас не втече. Допоможем нашим казьонним дібілам бухать та красти за наші ж податки. На прямий контакт із вовкулакою не йдіть, бо упир може бути небезпечним. Фоткайте звірюку де тіко зможете, викладайте в соцмережах та надсилайте рапідасам – ще раз прошу не плутати с з підарасами. Бо самі вони ні на хуя не здатні навіть між кокаїном та самогоном обрати, статус виманає какаїна, а душа хоче додому. І галстук для пресконференції не розвязували ще з випускного, коли мама коло шиї зав'язала по журналу "Юность" – так голову вранці туди і пхають, тіко вузол ослаблюють. То в мене дівчина з Франції, мушу на шиї ті єбучі подвійні вінзори крутити, об облесс обліж. А там пацани з Дєбальцева, шо вчора ще участкові були.

То де ім сатанинського упира злапати?

Люк Амер та Фіфі Бристош із командою хантерів на нелюдь "РІФ-ФРІ" виходе на полювання. Разом – подолаємо.

Категорія: Без категорії

Залишити відповідь