Жванія українського хліба

Автор | 24.07.2020 15:47

Шо ми такого поганого зробили сьому невеликому народу, що вони нас так ненавидять, аж жити в себе дома не можуть?

Я в цілому інтернаціоналіст, в мене жінка лемкиня з мокшанами в анамнезі, але не понімаю – нашо ці мцирі в московській шкурє, проєбав свою країну, їдуть до нас пройобувать нашу?

Якесь ємігрантське нашестя з лєзгінкою. В себе дома єх тюрма чекає, то вони на гастролі до нас подалися, як цигани на літо з Кицмані до Києва.

Я тікі балет Сухішвілі люблю, бо потанцювали, гроші отримали та поїхали собі додому на кавказькі полонини. Онлі бізнес, натін персонал. Заходьте ще, але не завтра.

А це якесь нашествіє, навіть без врахування дружної допомоги вірменських гір у вигляді Авакова.

Навіть традиційні цінності української ксенофобії похитнулись. Єслі в кранє ніт води, значіть то алаверди.

Як єврей то всьо понятно. Добрий скрипаль, швець, або гінєколог. Або лютий кулеметник, як Ашер. Грєкі рибу ловлять, роми наркотою барижать, дагестанці з поліції єх ловлять, в общем всі якось при справі. І тіко робкіє грузіни, повтікавши із свого пройобаного москалям картвелі раптово втрачають природну робкість на наших теренах, та борзеють що кєпка-аєродром в сауні отеля “Інтуріст”? Там ніхуя должності менше ніж депутат, вор в законі або міністр не рассматріваєцця.

Бо ми ж тупі, з двома майданами та війною ради собі дати не здатні.

Сидить якійсь бєженець з Грузії та розказує що в нас президент був неправильний. То пиздуй собі додому, там в тебе президент правільний, організує тобі комфортну камеру може навіть з кондиціонером.

Карпати та Кавказ побратими. Кров’ю на фронті браталися. Але чому саме лайно з тих гір до нас в політику тече? А герої Високого Кавказу мовчки сплять в нашій землі.

Скажу просто. Шо дома непотрібне, то і в гостях сміття.

Категорія: Без категорії

Залишити відповідь