Я вас любіла

Автор | 27.08.2020 15:13

"А я вас так любила читати…"

То йди к хуям. Підписуйся на нетфлікс та купляй на амазоні шо ти любиш.

Я не наймався тебе розважати. Я імплементую в маси свої цінности, що вважаю необхідними, а ти тупо попала під кальоса лакаматіва, жуючи попкорн. Я бачу світ майбутнього так, ти єнше, то пиздуй до своїх однодумців разом з свом попкорном.

Але там тобі скучно, а тут тіпа вєсєло. То ти, чортіха, думаєш шо тут тіпа бескоштовного порнхаба, де кнопка "нєгр в жопу" отсутствує – то недоработка адміністрації?

Йди блять на батутах плигай для развлєчєнія.

Я не наймався тебе веселити. В мене в 15 було дві карних справи в РФ за мої веселощі. В 16 на мене зробили медійне полювання та визначили ціну за голову, в 17 я вже був на фронті, та мені СБУ сказали – май при собі гранату, бо з полону ти не вийдеш.

Я тобі шо блять, 95 квартал тебе веселити, покі ти папкорн хрумкаєш перед монитором?

То шо я весело пишу – то моя притаманність, воно само так виходе, але ніяк не спроба зробити твій вечір веселим. Я тобі блять не кавєєн. Добрий гумор, дружня падьобка – то не для тебе. То для моєх побратимів. А ти так, через паркан дивишся на чуже весілля. І нєхуй музику замовляти. Сиди за парканом, жери і не пизди. В тебе цілий галавнокомандуючій прєзідент кловун, то нашо тобі ще один?

Ми тут не веселимо. Ми мотивуємо. Веселощі – це на решту, як заслугований відпочинок після бою.

В опщім. "Я вас так любила читать". та ти і будеш далі чітать. Куди ти нахуй дінесся. Ти ж по життю шукаєш впічатлєній. Студов тобі вже дали в сраку та копняка, то до сюди ти повертаєш рот. І тобі калібр хуя не подобаєцця.

То користуйся платними послугами або вібратором для увєсєлєній

Вибач якшо грубо, але коли ти вимагала від мене "пісать смішней і без палітікі" – я не просив тебе стать раком без аліментів.

Категорія: Без категорії

Залишити відповідь