Мамонт на шампуре

Автор | 28.10.2020 12:14

Одно из высших удовольствий это совместная вечеря в подразделении.

Обычно так не получается. Кто-то спит, кто-то дежурит, кто-то пидорасит располагу, кто-то откомандирован. Пидроздил разбросан по времени и пространству. Жрет каждый сам за себя. Забежал на кухню, цапнул и убежал.

Но когда общий ужин, мы жуем почти молча. О чем говорить? Ты дома, ты в семье, ты среди своих. Ешь. Все наши тут. Все четыре пять ноль. Успокойся, день прошел, потерь нет.

Так ели вокруг огня наши предки кроманьонцы, завалив мамонта.

Не каждому даётся такое счастье.

Категорія: Без категорії

1 коментар до “Мамонт на шампуре

  1. Onufri z.

    Дарую Луку таку тему для можливого використання.
    Медведчуку, який приміряє на себе шинельку гауляйтера України, непогано було б нагадати про кар’еру Артура Зейсс-Інкварта Arthur Seyß-Inquart.
    Детально про цього фігуранта Нюрнберзького процесу можна прочитати де-інде, наприклад, у Вікіпедії. Нагадаю лише основні моменти щодо цього персонажу.
    Зейсс-Інкварт наводнив Австрію гестапівцями різної спеціалізації перед референдумом про аншлюс з гітлерівською Німеччиною. Також застосовував гопоту (тітушок) для залякування патріотичних громадян. Після відставки австрійського канцлера Шушніга Зейсс-Інкварт направив німецькій владі «прохання про допомогу», під прикриттям якої вермахт перетнув австрійський кордон. До початку Другої світової війни залишався намісником Гітлера в Австрії.
    3 1940 р. був райхскомісаром окупованих Нідерландів. Особисто відповідав за придушення місцевого спротиву, в тому числі страйків 1941 р. в Амстердамі й Арнемі. Загалом за час правління він затвердив близько 800 смертних вироків (деякі джерела наводять цифру у 1500).
    Страчений за вироком Нюрнберзького трибуналу за злочини проти людства.

Залишити відповідь